Vi har fundet nogle af de bedste nye film som udkommer i 2017. Her kan du se deres trailers samt udgivelsesdatoer – der kommer blandt andet Logan, Pirates of the Caribbean 5, Spider-Man: Homecoming, Wonder Woman, Fifty Shades Darker og meget mere.

2017 bliver et spændende år, hvor vi kommer til at se mange superhelte film, hvor i sær Marvel spiller en stor rolle. DC Comics er også kommet på sporet af superhelte, som ligeledes lancerer spændende nye film i år.

Fifty Shades Darker

Udgivelsesdato: 10. februar 2017
Medvirkende: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin

Hvad vi ved: Afhængigt af hvem du spørger, var Fifty Shades of Grey enten den mest sexede eller den værste film i 2015, og den kommende efterfølger Fifty Shades Darker ser ud til at være endnu mere af det samme. Dakota Johnson og Jamie Dornan er tilbage som det sexede par i hjertet af det milliardæren Christian Grey’s verden. Eftersom at den første films instruktør blev erstattet, grundet nogle offentlige uoverensstemmelser med romanens forfatter E.L. James, så kan vi nu forventer at komme endnu tættere på tonen i bøgerne. Mere sexet, mere vildt, mere spændende.

 

Logan

Udgivelsesdato 3. marts 2017
Medvirkende: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Stephen Merchant, Richard E. Grant

Hvad vi ved: Hugh Jackman er tilbage i sit niende eventyr som Wolverine (inklusiv gæsteoptrædener), og hvad han samtidig siger vil være hans sidste. Han sat til at gå ud med et brag, da den aldrende X-Men stjerne opdager sine superkræfter forsvinde, og sammen med en tilsvarende alderen Professor X, skal arbejde for at redde en ung pige fra hendes egne mutant kræfter. Den første trailer med et Johnny Cash soundtrack gav os et fingerpeg til den dystre retning, de går efter, mens plottet er ekkoer af spænding og action i sad X-Men stil.

 

Kong: Skull Island

Udgivelsesdato: 10. marts 2017
Medvirkende: Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John C. Reilly

Hvad vi ved: I denne stjernespækkede film, er King Kong tilbage på det store lærred i sit eget eventyr. Heldigvis ligner det en film, der ved hvor fjollet ideen om den gigantiske gorilla i virkeligheden virkelig, og er parat til at lave lidt sjov med det – John C. Reilly ser ud til at stjæle showet, at dømme efter den første trailer. Det bliver spændende at se, om de kan formå at lave filmen bedre end den tidligere King Kong film med Naomi Watts og Jack Black fra 2005.

 

Fast & Furious 8 – The Fate of the Furious

Udgivelsesdato: 14. april 2017
Medvirkende: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham

Hvad vi ved: OK, så de kan ikke synes at afgøre, om det hedder Fast & Furious 8 eller langt mere latterlige The Fate of the Furious, men i det mindste ser den temmelig fed ud. Efter flere års taler om vigtigheden af familien (mellem alle de biler og eksplosioner) ser Vin Diesel’s Dom, ud til at opgive sit familieliv til fordel for at løbe ud for et liv i kriminalitet med Charlize Theron. Eller er der mere i det end det? Det er der garanteret, men du bliver nødt til at vente indtil april for at finde ud af det.

 

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Udgivelsesdato: 28. april 2017
Medvirkende: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Brandon Cooper, Vin Diesel

Hvad vi ved: En af Marvels absolut sjoveste film får sin (uundgåelige) efterfølger, og vi ved ikke, hvem der ikke er begejstrede for det. Forvent undervurderede 70’erne hits, en alt for voldelig vaskebjørn, og den nye, forbedrede Baby Groot, der er klar til at stjæle alles hjerter. Plus, Kurt Russell deltager for at spille en karakter kaldet “Ego, Living Planet” og du ved, at du ønsker at se, hvad det indebærer.

 

Thor: Ragnarok

Udgivelsesdato: 27. oktober 2017
Medvirkende: Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Tom Hiddleston

Hvad vi ved: Marvels God of Thunder er tilbage i sin tredje (og potentielt sidste) solo film, og denne gang er han oppe imod en stor ond kraft. Først dog, vil han blive nødt til at overleve en gladiator arena, der sætter ham mod tidligere holdkammerat The Hulk. Thor: The Dark World var lidt af en skuffelse, men den nye direktør Taika Waititi bringer nogle meget stærke komiske koteletter med ham, og den tidlige tonehøjden af en Thor / Hulk buddy film er nok til at få os ophidset. Den her film glæder vi os til at se.

 

Wonder Woman

Udgivelsesdato: 2. juni 2017
Medvirkende: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Hvad vi ved: Den bedste del af Batman vs. Superman: Dawn of Justice er tilbage i sin helt egen solo film, som udspiller sig et århundrede, før hun befandt sig beskæftiget med stridigheder mellem en ustadig fremmede og en milliardær klædt ud som en flagermus. Denne gang er hun kommet fra sin isolerede ø og ind i midten af 1. verdenskrig, hvor hun bliver nødt til at bevise a) at DC kan konkurrere med Marvel efter et hav af kritiske skuffelser, og b) at en kvindelig superhelt kan stå op og vise mænd hvordan det gøres. Den kan være svær.

 

Spider-Man: Homecoming

Udgivelsesdato: 7. juli 2017
Medvirkende: Tom Holland, Robert Downey Jr., Zendaya, Marisa Tomei, Michael Keaton

Hvad vi ved: Tilsyneladende stjal Spidey showet i sidste års Captain America: Civil War, og det var ikke nok for Tom Hollands Spider-Man, der kommer tilbage i sin egen solo film denne sommer. Ikke at han er helt alene, naturligvis – vi ved allerede en vis pansret Avenger gør en kort optræden – men at stoppe Michael Keaton s Vulture kommer stadig til at falde på teenagerens edderkoppe-skuldre. Er det nok til at overvinde publikums Spidey træthed, eller er de skuffende Amazing Spider-Man-film stadig for frisk i vores sind?

 

Transformers: The Last Knight

Udgivelsesdato: 23. juni 2017
Medvirkende: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, John Goodman

Hvad vi ved: Vi satser på at de fleste kender rutinen nu. De er robotter, men de er også biler, og ting kommer til at eksplodere. Optimus Prime har et sværd nu, og en eller anden grund er Anthony Hopkins med i den, men ellers er det nok business as usual. Du ved allerede, om du ønsker at se den eller ej, og intet vi siger kommer til at ændre dit sind, så bare se traileren nedenfor.

 

Pirates of the Caribbean 5: Salazar’s Revenge

Udgivelsesdato: 26. maj 2017
Medvirkende: Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario

Hvad vi ved: Har du ønsker en femte Pirates of the Caribbean film? Kender du nogen, der gjorde? Tja, heldigt, fordi det er hvad vi får. Støt faldende anmeldelseskarakter var ikke nok til at stoppe Disney af denne femte forsøg, og de har endda lokket Orlando Bloom tilbage efter han sprang af på On Stranger Tides. Naturligvis er Johnny Depp også tilbage, denne gang op mod Javier Bardem, som er den spøgelsesagtige Kaptajn Salazar.

 

Despicable Me 3

Udgivelsesdato: 30. juni 2017
Medvirkende: Steve Carell, Kristen Wiig, Russell Brand, Steve Coogan

Hvad vi ved: Steve Carell er den elskelige superskurk Gru, og er denne gang op mod sin største trussel hidtil: 80’erne personificeret i form af utiltalende ung-børne-stjerne-bliver-ond mastermind Balthazar Bratt. Endnu vigtigere, at Despicable Me er tilbage betyder endnu en sommer domineret af de allestedværende gule håndlangere, som enten er den bedste nyhed du har fået hele året eller den endelige bekræftelse af, at 2017 er så dømt som 2016 var.

 

Bedste nye film i 2017: War for the Planet of the Apes

Udgivelsesdato: 14. juli 2017
Medvirkende: Andy Serkis, Woody Harrelson, Judy Greer

Hvad vi ved: Planet of the Apes er steget i graderne, og nu er det åbenbart tid til krig. Andy Serkis er tilbage til at gøre, hvad han gør bedst, i takt med at aber og mennesker udvikle sig til all-out krigsførelse. Selvfølgelig, kender vi alle nogenlunde, hvordan tingene kommer til at ende, men det skal være sjovt at se, hvordan det bliver der. Det bliver garanteret god underholdning.

There are currently no comments.