B&O har netop lanceret de nye trådløse høretelefoner BeoPlay H4. Modellen er en del af Bang & Olufsens billigste høretelefon-serie, som skal sættes over hovedet (headset). Med høretelefonerne giver B&O samtidig forbrugeren mulighed for, at ændre i indstillingerne for høretelefonerne direkte fra et Apple Watch eller smartphone.

Beoplay H4 er prissat til 2300 kr. og kan allerede nu købes hos B&O selv (åbner nyt vindue) eller fra Amazon. H4 er hele 700 kr. billigere end Beoplay H7, som er den anden billigste model B&O tilbyder. Selvom den er billigere, så bruger H4 premium materialer, ligesom resten af produktlinjen, dette inkluderer aluminium, lammeskind, og en flettet ledning som bruges til at give lyd i begge øre.

Den lavere pris, har tvunget B&O til, at gå på kompromis med nogle ting i deres design. Den mest markante ændring er, at H4 bruger et sæt af tre fysiske knapper på højre ørekup til Bluetooth-parring, musik kontrol, og besvare telefonopkald, mens firmaets dyrere modeller bruger touch kontrol.

Ligesom med B&O’s andre dyrere modeller, er H4 kompatibel med Beoplay app’en til iOS, som giver forbrugeren mulighed for at ændre i lydprofilen og justere andre indstillinger. Der er også mulighed for at bruge en app’en på ens Apple Watch, her kan man bl.a. overvåge batteritiden og vælge nogen fastsætte lydprofiler.

Tilslutningen til høretelefonerne foregår via Bluetooth 4.2, selve dens range er på 10 meter og selvom høretelefonerne kun kan parres med, en anden device af gangen, så kan den huske helt op til de 8 sidste devices, som den har været i kontakt med. Beoplay H4 har et 600mAh genopladeligt lithium-ion battero, som eftersigende kan holde strøm i helt op til 19 timer, og kan så genoplades på 2,5 timer.

There are currently no comments.